Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
10 Septembrie: lansare iPhone 11 - AppleBlog.ro

10 Septembrie: lansare iPhone 11

10 Septembrie: lansare iPhone 11
Numărătoarea inversă pentru următoarea lansare iPhone 11 a început oficial în această săptămână, când Apple a trimis invitații la un eveniment din 10 septembrie la Teatrul Steve Jobs din campusul său din Cupertino, California. Ca de obicei, Apple nu a spus ce va anunța la eveniment, dar datorită zvonurilor abundente din acest an credem că avem o imagine destul de clară despre ce va urma.

Ne așteptăm ca Apple să lanseze trei noi modele de iPhone în 2019, asemănătoare cu formația de anul trecut. Se pare că modelel din acest an pentru iPhone XS, XS Max vor fi numite iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, adăugând încă un element la schema de denumire deja complicată Apple. Pe de altă parte, cea mai ieftină variană iPhone XR, va fi numită iPhone 11, fără litere, numere sau numere romane suplimentare.

În ceea ce privește designul, cele trei telefoane vor părea aparent aproape identice cu linia din 2018, cel puțin din față. Se zvonește că 11 Pro și 11 Pro Max au ecrane OLED de 5,8 și 6,5 inchi, în timp ce iPhone 11 va avea un ecran LCD de 6,1 inci. Mulți dintre concurenții Apple, inclusiv Samsung, au eliminat cresterea în dimensiuni al smartphone-ului.
Ceea ce s-ar putea îmbunătăți pe aceste modele este panoul de camere TrueDepth din interior. Un raport recent al Bloomberg sugerează că telefoanele vor avea o versiune îmbunătățită a Face ID, capabilă să capteze un câmp vizual mai larg.

Partea din spate a telefonului va avea cele mai multe modificări. Toată lumea presupune că are o cameră mare de dimensiuni pătrate pe spate cu senzori noi. În plus față de obiectivele și lentilele cu unghi larg, cele două modele superioare vor primi un nou obiectiv ultra-unghi larg, în timp ce iPhone 11 va avea o nouă configurație cu lentile duble cu obiective largi.

 

 

Totuși, în interiorul zonei unde se află poziționată camera, se presupune că ar avea aceeași culoare ca și restul telefonului, ceea ce o face puțin mai evidentă, iar acesta se va îmbina perfect cu spatele telefonului. Conform zvonurilor, întreg spatele telefonului, inclusiv camera, va fi creeat din aceeași piesă.

Telefoanele vor primi, de asemenea, o nouă caracteristică software care le-ar permite să extindă cadrul fotografiei chiar și după ce fotografia a fost făcută, adăugând mai multe informații. De asemenea, se zvoneste că au un fel de mod de lumină scăzută sau de noapte similar cu funcția Night Sight de pe Pixel 3 Google.

Urmașul iPhone XR este, de asemenea, zvonit că va obține o nouă serie de culori în acest an, adăugând noi opțiuni: verde și lila. Și noile modele Pro pot debuta cu un finisaj din sticlă mată pe spate. De asemenea, este posibil să se șteargă logo-ul iPhone din partea de jos a telefoanelor și să se păstreze doar Apple.

Conform Bloomberg, sticla de pe noile iPhone-uri va fi mult mai dură cu “noua tehnologie de rezistență la spargere”, cât și cu o rezistență mai bună la apă. Modelele mai vechi au fost deja evaluate pentru a supraviețui unei cantități bune de expunere la apă.

La partea de hardware, ne așteptăm la upgrade-uri incrementale ale procesorului: un nou cip A13 cu un coprocesor mai rapid și cea mai recentă versiune a software-ului mobil Apple, iOS 13.

 

De asemenea este posibil ca Apple să elimine 3D Touch în iPhone-urile din 2019. Aceștia vor păstra în continuare o parte din aceeași funcționalitate 3D Touch ca și predecesorii lor, dar va fi mai mult o atingere haptică, cum a făcut Apple pe iPhone XR de anul trecut. Și cel puțin unul dintre cele trei modele (probabil Max) ar fi compatibil cu Apple Pencil, pixul Apple. iPhone-urile din 2019 vor avea și baterii mai mari, care combinate cu un procesor mai eficient ar putea semnala o durată de viață semnificativă a bateriei. De asemenea, se zvoneste că au o caracteristică de încărcare wireless, precum Galaxy S10 și Note 10, ceea ce vă va permite să încărcați alte dispozitive Apple, cum ar fi AirPods (cu carcasa de încărcare wireless). Și acesta ar putea fi anul în care Apple include un încărcător rapid în cutie. În ciuda posibilităților de încărcare rapidă, modelele actuale includ doar un adaptor de alimentare USB de 5 watt standard și un cablu USB-to-Lightning în cutie.

Prețurile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max vor fi probabil în concordanță cu modelele de anul trecut. Comenzile ar trebui să înceapă de vineri după eveniment (13 septembrie), cu telefoanele care sosesc în magazine și prin poștă vineri, 20 septembrie în SUA și în România probabl începnând cu luna octombrie.

Toate aceste zvonuri poate că ne îngrădesc imaginația, dar există o șansă ca unele dintre acestea să fie doar speculații și Apple va găsi o modalitate de a ne surprinde cu câteva caracteristici neașteptate la evenimentul de lansare.

 

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!