Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
WWDC 2019 - AppleBlog.ro

WWDC 2019

WWDC 2019

PHOTO: techradar.com

 

WWDC 2019 se apropie iar noi doar ne putem imagina ce va aduce iOS 13. Am putea vedea gadgeturi noi in acest an (Mac Pro 2019 ar putea fii lansat) insa sunt sanse slabe sa vedem un iPhone SE2.

De fapt, nu vom mai vedea niciodată succesul loviturii surprinzătoare Apple din 2016, iPhone-ul care a adus înapoi marimea potrivită pentru nostalgici și a fuzionat-o cu tehnologia de top. A fost cunoscut drept iPhone Special Edition și se pare că Apple a lăsat acest concept exclusiv pentru iPhone.

iPhone SE2 nu se va întâmpla pentru un singur motiv simplu: am trecut de punctul de vedere al smartphone-urilor mai mici și SE este sinonim cu faptul că este compact … ceea ce este trist, indiferent cât de greu un brand încearcă să mareasca dimensiunile ecranului, va exista întotdeauna o piață pentru ecrane mici.

Ecranul mai mic, de patru inch, a reprezentat ceva pe care atât de mulți utilizatori de telefoane inteligente inca isi doresc: un telefon care se potrivește confortabil în palma mâinii tale. Ceva cu care puteți interacționa cu ușurință.

In plus, a fost un model de iPhone foarte accesibil. Acesta este un amestec puternic și de ce telefonul a continuat să aibă succes ani mai târziu – încă se vinde rapid chiar și după ce a fost întrerupt în 2018, înainte de a fi reluat in 2019. Surpriza lui Tim Cook de succesul său după lansare arată că Apple nu a reușit să- realizați impactul pe care l-ar putea avea.

Smartphone-ul modern devine din ce în ce mai puțin despre hardware și mai mult despre ceea ce pot face utilizatorii cu acesta. Este un dispozitiv pentru aplicații mai aprofundate, platforme care necesită o zonă de ecran mai mare pentru a permite utilizatorilor să vadă funcțiile îmbunătățite și mai detaliate oferite.

Utilizatorii de smartphone mai tineri sunt atrași din ce în ce mai mult de dimensiunile ecranului, permițându-le să devoreze mai multe medii online, să se bucure de claritatea videoclipurilor YouTube și să-și editeze propria prezență socială într-un grad mai rafinat.

Un telefon pe tot ecranul, dar mai mic ar putea apărea, insa acest lucru ar duce la creșterea semnificativă a costurilor în ceea ce privește afișarea îmbunătățită și necesitatea de a crea un telefon perfect echilibrat.

SE-ul pe toate ecranele (eventual numit XE) ar trebui să utilizeze componente de ultimă oră pentru a profita de toate noile trucuri pe care iOS le aduce și pentru a asigura un cost rezonibail suficient si la îndemâna celor care ar dori un iPhone fara să plătească sume exorbitante.

La ce sa ne asteptam?

Având în vedere toate cele de mai sus, s-ar putea să fii confuză cu privire la motivele pentru care zvonurile recente au atras un iPhone SE2 pentru 2020 … sau chiar WWDC 2019.

În timp ce nu ne așteptăm să vedem niciun fel de hardware de la conferința dezvoltatorilor Apple, asta nu înseamnă că nu vom avea niciodată o nouă versiune a iPhone-ului.

Este perfect fezabil ca previziunile analistului Barclays, Blayne Curtis, despre un iPhone cu costuri mai mici, unul dintre elementele de genul 3D Touch, ar putea apărea în viitorul apropiat. Ar fi cel mai probabil să se bazeze pe modelele mai vechi, cele ale iPhone 7 și 8, pentru a proteja prețul, dar încă oferă o dimensiune suficient de mare pentru ecranul pentru utilizarea aplicațiilor moderne.

Probabil că vom vedea acest lucru în 2020, dar având un alt nume decât SE – cum ar fi “succesorul natural” colorat al iPhone 5C, a fost numit iPhone XR, Apple va dori probabil să creeze o propunere nouă, în loc să încurajeze comparațiile naturale.

Apple rareori lansează schimbări majore la hardware-ul său la WWDC, iar în acest an așteptăm mai ales să vedem upgrade-uri mari la iOS, alături de lansarea macOS 10.15 și retehnologizarea iTunes pentru a împărți în diferite aplicații.

Cea mai bună estimare la anunțarea acestui telefon cu costuri reduse ar fi fie alături de lansarea noului iPhone în septembrie, fie chiar la evenimentul propriu (în același sens cu iPhone SE, care a aterizat la o lansare specială în martie 2016) .

Ceea ce este aproape sigur este că Apple nu va lua un design de aproape șapte ani sa il împacheteze intr-o tehnologie nouă.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!