Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Un nou raport susține că iPhone 11 va veni cu încărcătorul USB-C în cutie - AppleBlog.ro

Un nou raport susține că iPhone 11 va veni cu încărcătorul USB-C în cutie

Un nou raport susține că iPhone 11 va veni cu încărcătorul USB-C în cutie

Cu anunțul lansării iPhone 11 la doar câteva săptămâni distanță, entuziasmul ajunge la apogeul și cote maxime. Credem că Apple va dezvălui oficial noile modele de iPhone din 2019 la un eveniment media din 10 septembrie, dar invitațiile oficiale de presă nu au fost încă trimise pentru a confirma data.

Astăzi, ChargerLAB a susținut într-un tweet că iPhone 11 va renunța în sfârșit la încărcătorul de 5W și va veni în schimb cu un încărcător USB-C Apple și un cablu Lightning to USB-C în cutie. Acest lucru ar trebui să însemne că iPhone-ul este livrat pentru prima dată cu un încărcător rapid, chiar dacă conectorul de pe dispozitivul actual va fi în continuare Lightning.

ChargerLAB a obținut notorietate anul trecut, când a scurs informații despre noul încărcător USB-C al Apple. Cu toate acestea, a susținut incorect că încărcătorul va fi destinat pentru iPhone XS și iPhone XR 2018. Asta nu s-a întâmplat. În schimb, Apple a debutat acest nou încărcător cu modelele reproiectate iPad Pro în octombrie.

            Cu toate acestea, ChargerLAB nu este singura sursă care raportează știrea că încărcătorul USB-C va fi încorporat cu noile iPhone-uri din 2019. În martie, Macotakara a mai raportat că iPhone-ul din 2019 va veni cu un încărcător USB-C mai rapid și un cablu adecvat.

            Pentru iPhone 11 nu există așteptări să prezinte prea multe schimbări exterioare ale designului, probabil se va folosi o nouă textură de sticlă mată și va fi dotat cu un aparat de fotografiat pătrat, care să se adăpostească cu un sistem triplu de camere. Noua cameră din spate este de așteptat să fie o îmbunătățire semnificativă a calității fotografiei față de gama actuală, la care se adaugă un obiectiv zoom ultrawide și funcții inteligente precum Smart Frame.

            Pentru hardware-ul iPhone 11, ne așteptăm la un nou sistem A13 mai rapid, proiectat de Apple, cu o baterie mai mare, suport pentru încărcarea wireless bilaterală AirPods și un sistem de localizare interior mai precis. Un încărcător standard mai rapid inclus va fi un bonus plăcut și foarte întârziat ținând cont de costul Apple de 1000 USD.

            Presupunând că informațiile sunt corecte, ne așteptăm ca  Apple va lansa oficial noiele modele de iPhone 11 (și iPhone 11 Pro) în doar trei săptămâni.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!