Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
s-ar putea să nu fie suficiente telefoane iPhone XC de 6,1 inch pentru toată lumea - AppleBlog.ro

s-ar putea să nu fie suficiente telefoane iPhone XC de 6,1 inch pentru toată lumea

s-ar putea să nu fie suficiente telefoane iPhone XC de 6,1 inch pentru toată lumea

S-ar putea să nu fie suficiente telefoane iPhone XC de 6,1 inch pentru toată lumea în ziua lansării

 

Când a fost vreodată un iPhone nou usor de obținut?

Cu cateva zile înainte ca Apple să anunțe lansarea noului iPhon de anul acesta, un nou raport susține că cele mai ieftine dintre trio-ul așteptat de noi versiuni s-ar putea sa nu fie la fel de ușor să fie disponibil in ziua lansării.

In timp ce majoritatea oamenilor se asteapta ca cel mai mare iPhone XS Max / Plus de 6.5 inci sa se confrunte cu lipsuri de aprovizionare, Bloomberg spune ca noul iPhone de 6.1 inci – denumit tentativ “iPhone 9”, “iPhone XC” sau “XR” “va fi in cantități limitate, inițial”.

Raportul citează “complicații minore care se potrivesc luminilor de fundal pentru ecranul LCD, potrivit oamenilor familiarizați cu chestiunea”, fiind principalul motiv pentru care ar putea să nu fie suficiente dispositive disponibile pentru noul iPhone low-cost la început.

De asemenea, se zvoneste despre un precedent in Wall Street Journal, care pretinde că Apple a comandat mai multe ecrane LCD în așteptarea unei cereri mai mari.

Problemele de producție înaintea unei lansări majore nu sunt lucruri noi. De fapt, ar trebui să vă așteptați ca acest lucru să se întâmple ori de câte ori se lansează un nou model iPhone.

S-a întâmplat de fiecare dată când Apple a introdus un nou design: iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6/6 Plus și iPhone X.

Deși iPhone XC / XR se va baza pe iPhone X, vor avea unele diferențe cheie, cum ar fi ecranul LCD Retina în loc de OLED, un cadru din aluminiu în loc de oțel inoxidabil, o singură cameră din spate în locul camerelor duale și, posibil, nici o atingere 3D.
În plus, acest iPhone mai ieftin este de așteptat să vină într-o varietate de culori, inclusiv roșu, alb, albastru închis și roz.

Problemele de fabricare a ecranelor LCD pentru un iPhone accesibil ca pret, pot provoca foarte multe probleme cu livrarea la lansare, dar prețurile ar putea crea și lipsuri. Cu un preț estimat între 700 și 800 de dolari, noul iPhone va fi probabil mai atractiv pentru consumatorii care au fost dezactivați de eticheta prețului de 1.000 de dolari pentru iPhone X.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!