Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Randarile noului model de iPhone sunt oficiale - AppleBlog.ro

Randarile noului model de iPhone sunt oficiale

Randarile noului model de iPhone sunt oficiale

Image Credit: Slashleaks

Potrivit unor surse despre noul iPhone 2019, au apărut pe internet, prezentând detalii care se aliniază cu zvonurile anterioare despre dispozitivele care ar trebui lansate în septembrie

Randarile care au apărut pe Slashleaks prezintă o camera tripla, precum și alinierea controversată a lentilelor, precum și modelul în formă de pătrat.

Cel de-al treilea obiectiv al camerei de luat vederi de pe următorul iPhone ar putea fi un obiectiv super-larg, care are un zoom mai mare.

La fel ca iPhone-urile XS, iPhone XS Max și iPhone XR, iPhone-urile vor fi probabil cu ecran OLED de 5,8 și 6,5 inch, iar iPhone-ul LCD de 6,1 inch va avea margini curbate. Noile dispozitive iPhone se zvonește, de asemenea, că au baterii mai mari și sunt cu aproximativ 0,1 milimetri mai groase fata de modelele anterioare.

Noile modele iPhone vor arăta destul de asemănătoare cu generația actuală, deși zvonurile sugerează că, în plus față de spatele de sticlă mată, noi culori vor fi disponibile: lavanda și verde pot fi adăugate la gama viitoare de culori. Se așteaptă ca acestea să fie disponibile și în negru, alb, galben și rosu.

Sursa: https://appleinsider.com/articles/19/07/01/alleged-3d-renders-of-apples-2019-iphone-hit-the-internet

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!