Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Noul iPhone 11 si iPhone XR2 - AppleBlog.ro

Noul iPhone 11 si iPhone XR2

Noul iPhone 11 si iPhone XR2

De acum deja nu mai este o noutate. Viitorul iPhone 11 și XR2 au împărțit fanii in doua tabere mai ceva ca finalul sezonului Urzeala Tronurilor.

Concept Creator (probabil cel mai bun artist din domeniu) a lucrat cu o schita  de iPhone 11 de la Steve Hemmerstoffer, cunoscut sub numele de OnLeaks. Rezultatul (intitulat “Introducere în design-ul oficial”) este cel mai aproape de adevar pe care îl veți referitor la iPhone 11 înainte ca Tim Cook să-l prezinte pe scenă.

Care sunt punctele culminante? Reproiectarea completă a camerelor din spate de la Apple este ceea ce iese în evidență. Indiferent dacă noile specificații justifică extragerea monstruoasă a noului aparat foto, rămâne să fie văzută, dar Apple a căzut în urma rivalilor săi în jocurile de fotografie, astfel că această abordare ar putea fi plătită dacă saltul în calitate este suficient de mare.

Apple va păstra designul de la iPhone X și iPhone XS pentru a treia generație. În timp ce Concept Creator relateaza tactica Apple de a ascunde notch-ul cu un wallpaper negru, rămâne clar vizibil și va avea aproximativ aceeași dimensiune ca generațiile anterioare.

Pe plan intern, știm că Apple are câteva trucuri în mânecă. Acestea includ încărcarea fără fir a telefonului mobil (excelentă pentru proprietarii de casti wireless AirPods) și noul chipset Apple A13, care a intrat acum în producția de masă. Este, de asemenea, de remarcat faptul că iPhone-urile noi ale Apple vor fi ușor mai groase, ceea ce ar putea însemna baterii mai mari, ceea ce sperăm să oprească repetarea scandalului actual al iPhone XS și XR.

Da, chiar și în mâinile creative si talentate marca Concept Creator, iPhone 11 încă arată departe fata de cele mai bune modele de iPhone (iPhone 4 fiind cel mai apreciat la nivel international), dar un al doilea an de tranziție poate fi meritat, având în vedere planurile companiei de a mări compania si vanzarile anul viitor.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!