Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Noua campanie de marketing Apple - AppleBlog.ro

Noua campanie de marketing Apple

Noua campanie de marketing Apple

Apple nu sa descurcat foarte bine in India din punct de vedere al vanzarilor, iar compania isi doreste acum sa-si schimbe norocul prin prisma iPhone 6. Nu este o greșeală de tipar, noi chiar ne referim la telefonul care a debutat în septembrie 2015.

Cele mai noi telefoane mobile ale Apple sunt destul de scumpe (putin spus ca sa fim sinceri), în timp ce iPhone-ul 6 începe de la “doar” INR 26,910 – echivalentul a 382 de dolari sau 341 de euro la cursurile de schimb actuale.

Asta e grozav pentru un iPhone, dar având în vedere ceea ce oferă concurența Android la sau în jurul acestui punct de preț, rămâne să vedem cât de curand va fi revoluția Apple cu iPhone 6.

Acest model de iPhone este fabricat în India, pentru a evita taxele de import, începând cu luna iunie. iPhone 6 este produs de Wistron la o fabrică care produce și iPhone SE pentru India. Noile zvonuri au vorbit despre iPhone-uri mai recente, de înaltă calitate, de asemenea, eventual fabricate acolo, dar acest lucru nu sa întâmplat încă.

Se zvoneste ca acest model de iPhone 6 este unul actualizat si upgradat, o versiune imbunatatia a celui din 2015. Poate il vom vedea si in Romania, ca o alternativa mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Sursa: https://www.gsmarena.com/apples_new_marketing_campaign_in_india_says_the_iphone_6s_is_incredible-news-37054.php

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!