Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Noua actualizare iPhone dezactiveaza automat caracteristica legata de incetinirea intentionata a acumulatorului - AppleBlog.ro

Noua actualizare iPhone dezactiveaza automat caracteristica legata de incetinirea intentionata a acumulatorului

Noua actualizare iPhone dezactiveaza automat caracteristica legata de incetinirea intentionata a acumulatorului

Ultima actualizare pentru iPhone include o caracteristica care iti va spune daca bacteria ta trebuie inlocuita.

De asemenea, actualizarea va dezactiva automat o caracteristică care incetineste iPhone-urile pentru a-și proteja acumulatorul. Apple a fost in centrul atentiei inca de cand a fost dezvaluit ca o actualizare de software din 2017 a inclus o caracteristica care a incetinit intentionat procesoarele iPhone pentru a preveni oprirea neasteptata a dispozitivului. in prezent, compania dezvoltatoare de iPhone-uri se confrunta cu o serie de procese in instanta ca urmare a acestei caracteristici considerate abuziva.

Desi sunt sanse ca Apple ar fi putut face acest lucru cu intenții bune, sunt acuzati ca au tinut acest lucru ascuns fata de utilizatorii iPhone. Facand amendamente, Apple a promis sa livreze o actualizare care sa le ofere utilizatorilor mai mult control asupra acestui tip de management important al performanței. Respectand promisiunea lor, Apple a lasat o noua caracteristica impreuna cu noul update de software, care ofera posesorilor de iPhone libertate mai mult de manageriere a functionalitatilor. Acum, poti vedea daca iPhone-ul tau functioneaza cu erori, datorita unei noi setari in cea mai recenta actualizare disponibila a software-ului iPhone, iOS 11.3.

Pentru a putea actualiza, navigheaza mai intai la Setari> General> Actualizare software. In plus, cand actualizați iPhone-ul, Apple va dezactiva automat caracteristica de încetinire, potrivit unei pagini de suport actualizate joi. Se întoarce numai dacă iPhone-ul are o problemă de inchidere.

“iPhone-urile care se actualizeaza in versiunea iOS 11.3 vor avea dezactivate initial posibilitatea de gestionare a performanței, iar daca iPhone-ul  va avea o inchidere neasteptata, caracteristica se va reactiva automat”, a scris compania Apple pe o pagina de suport despre aceasta caracteristica.

Sa presupunem ca iPhone-ul tau  a suferit o oprire neasteptata. In acest caz, ar se aplica caracteristicile de gestionare a performantei automat. Va afișa, de asemenea, o masura a capacitatii bateriei, care acum ar trebui sa fie mai mica de 100%.

Dar daca vrei sa o opresti – sau pornesti – este foarte usor. De asemenea, poti verifica cat de performanta este bateria si daca este nevoie sa o inlocuiesti.

Pur si simplu accesezi Setari> Baterie si fa clic pe Sanatatea Bateriei.

Cu aceasta, caracteristica a iPhone-ului poti sa remediezi incetinirea performantei iPhone-ului si sa obtii performanta maxima petru iPhone-ul tau. Cu toate acestea, daca alegi sa ignori sfaturile de inlocuire a bateriei, exista sanse de ichidere brusca a iPhone-ului.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!