Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Noile Casti AirPods - AppleBlog.ro

Noile Casti AirPods

Noile Casti AirPods

Designul noilor AirPods

Nu există nicio schimbare în designul AirPods, în ciuda zvonurilor potrivit cărora ar putea fi lansată o versiune space grey.

Specificații

Varianta de AirPods din 2019 sunt dotate cu chipul H1 de la Apple, care înlocuiește chipul W1 în modelul mai vechi. Cipul nou este ceea ce face “Hey Siri” posibil. Anterior, AirPods executau comenzile Siri, dar doar dacă le apăsai înainte de a vorbi. Acum pot asculta automat comanda Hey Siri.

Chipul H1 oferă de asemenea o conexiune fără fir mai rapidă și mai stabilă, potrivit Apple. De asemenea, AirPods pot comuta mai repede între diferite dispozitive și se pot conecta mai repede la apelurile telefonice.

Încărcare și durata de viață a bateriei

La achiziționarea AirPods clienții pot alege între incarcare standard incărcare fără fir. Daca optati pentru wireless, acestea pot fi de asemenea conectate.

În timp ce matrița de încărcare fără fir AirPower a Apple nu este niciunde să fie văzută, Apple spune că încărcarea fără fir este la fel de simplă ca plasarea casetei AirPods pe un suport de încărcare compatibil Qi. Imaginea de mai jos a fost anterior pe site-ul Apple, ilustrând modul în care poate arăta AirPower.

Dacă vă grăbiți, puteți încărca castile în doar 15 minute timp de aproximativ trei ore de ascultare muzica sau două ore de vorbit.

Apple susține că noile modele AirPod vor oferi utilizatorilor cu 50% mai mult timp de conversație decât generația anterioară datorită noului cip H2. Compania spune că acest lucru va echivala cu o oră suplimentară de timp de convorbire la iPhone.

 

Sursa: https://www.macworld.co.uk/news/apple/airpods-2-3672580/

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!