Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Noi scurgeri de informatii despre iPhone provenite din guvernul britanic dezvăluie o caracteristică îmbunătățită - AppleBlog.ro

Noi scurgeri de informatii despre iPhone provenite din guvernul britanic dezvăluie o caracteristică îmbunătățită

Noi scurgeri de informatii despre iPhone provenite din guvernul britanic dezvăluie o caracteristică îmbunătățită

Apple a fost deosebit de restrictiv în deschiderea unor părți din hardware-ul iPhone pentru dezvoltatori, dar o parte pare gata să fie eliberat in curand, grație detaliilor discutate de guvernul britanic.

Referindu-se la aplicația mobilă dezvoltată pentru Office Home pentru înregistrarea resortisanților străini în Regatul Unit în cadrul pregătirilor pentru Brexit, secretarul de stat Sajid Javid a declarat că aplicația iOS va fi disponibilă până la sfârșitul anului, raportează NFC World:

Aplicația EU Exit: Document Check verifică de la distanță identitatea unui rezident prin intermediul chip-ului în pașaport sau carte de identitate, scanarea documentelor și adăugarea informațiilor în aplicația lor. Recunoașterea feței este folosită pentru a verifica identitatea și pentru a verifica dacă documentul aparține solicitantului.

“Sunt de asemenea mulțumit să confirm că Apple va pune la dispoziție aplicația de verificare a documentelor de identitate pe dispozitivele lor până la sfârșitul anului.”

Când aplicația a fost lansată pentru prima oară, această caracteristică era disponibilă pe Android, însă restricțiile dezvoltatorilor de la Apple au însemnat că este imposibil ca dezvoltatorii terță parte să utilizeze circuitele NFC ale iPhone pentru a îndeplini aceeași sarcină. Asta înseamnă că aplicația a fost lansată doar pentru Android.

Pentru ca Javid să facă declarația de mai sus, Apple trebuie să fi schimbat politica în jurul accesului la NFC. Este puțin probabil ca aceasta să fie o caracteristică unică pentru guvernul britanic, astfel încât dezvoltatorii se pot pregăti să introducă funcționalitatea NFC de la aplicațiile Android la iPhone. Prin urmare, iPhone-ul tau ar putea fi folosit in curand intr-o multitudine de beneficii in viata de zi cu zi, cum ar fi deschiderea camerelor de hotel, actiunea de bilet pentru sistemele de tranzit in masă si asocierea mai rapida a bluetooth folosind NFC pentru identificare.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!