Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Mouse pentru iPhone/iPad - AppleBlog.ro

Mouse pentru iPhone/iPad

Mouse pentru iPhone/iPad

Un numar mare de utilizatori de iPad au cerut sprijinul mouse-ului pe iPad de ani de zile, iar acest suport vine in sfarsit cu iPadOS 13 in aceasta toamna. Un pic surprinzător, iOS 13 aduce de asemenea suport de  mouse pe iPhone.

Nu este însă atât de surprinzător faptul că Apple a ales să ascunda adânc în setările de accesibilitate pentru iPhone și iPad.

Și când faceți un mouse printr-o conexiune prin Bluetooth sau prin cablu, va trebui totuși să lucrati cu un cursor circular ce are rolul de a imita o amprent.

Cum să configurați un mouse pe iPhone sau iPad

Bluetooth este cea mai bună opțiune dacă doriți să configurați mouse-ul pe iPhone sau iPad. Este rapid, relativ ușor și este de asemenea stabil.

Până acum, a funcționat cu orice mouse Bluetooth pe care l-am încercat, cu excepția notabilă a propriului Magic Mouse 2. Din fericire, prima generație de Mouse Magic funcționează bine.

Iată ce aveți nevoie pentru acest (sau orice alt mouse Bluetooth). Înainte de a începe, asigurați-vă că ați activat Bluetooth și că ați dezactivat mouse-ul pe care intenționați să îl utilizați de la orice alt dispozitiv.)

  1. Deschideți aplicația Setări.
  2. Scroll jos până la Accesibilitate și apăsați-l.
  3. Apăsați Touch.
  4. Ar trebui să vedeți o comutare pentru AsistiveTouch din partea de sus. Probabil va citi Off. Apasa-l.
  5. Veți merge apoi la un alt meniu. Activați funcția AssistiveTouch.
  6. Acum, în același meniu, derulați în jos până la Dispozitive de indicare. Apasa-l.
  7. Apăsați Bluetooth Devices.
  8. Luați mouse-ul Bluetooth și setați-l la modul de imperechere. Pentru confort, vom folosi exemplul mouse-ului de primă generație Magic. Asigurați-vă că mouse-ul nu este imperecheat cu un dispozitiv  anterior și apoi puneți-l în modul de imperechere. Cu Magic mouse 1, înseamnă că țineți apăsat vârful pentru câteva secunde. În cazul mouse-ului Magic, veți vedea o solicitare pentru afișarea unui cod PIN. Introduceți 0000 în prompt.

Mouse-ul ar trebuie sa functioneze instant.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!