Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Lansare iOS 13 - AppleBlog.ro

Lansare iOS 13

Lansare iOS 13

Apple a avut o lună dificilă, cu avertismente de securitate pentru iPhone potrivit colaboratorii externi ar avea acces la solicitările clienților. Acest lucru vine într-un moment în care firma încerca să se diferențieze de Facebook și Google ca fiind compania tehnologică care se preocupă de confidențialitatea ta.

Apple reacționează deja pentru a repara daunele: săptămâna trecută, a confirmat că înregistrările de la Siri vor fi doar opționale. Și septembrie ar putea fi o lună bună pentru Apple. Alături de noile iPhone-uri, iOS 13 va veni probabil în zilele următoare, pe 10 septembrie, cu o serie de îmbunătățiri masive de securitate.

Deci, care sunt primele cinci îmbunătățiri de securitate la sistemul de operare iOS Apple din această toamnă?

Una dintre cele mai mari îmbunătățiri, în opinia noastră, este lovitura Apple către Facebook și WhatsApp. IOS 13 aduce îmbunătățiri de securitate, și nu va permite ca aceste aplicații să fie rulate în fundal atunci când programele nu sunt utilizate în mod activ. Aplicații precum acestea susțin că trebuie să ruleze în fundal, pentru a putea conecta rapid apelurile. Cu toate acestea, ei colectează și informații despre ceea ce faceți pe dispozitiv.

            iOS 13 va trimite alerte despre aplicațiile care vă urmăresc locația

            Urmărirea locației este o altă încălcare a securității și confidențialității, iar iOS 13 vă va anunța ce aplicații fac acest lucru în fundal. Apple face acest lucru în mod proactiv: va apărea cu un memento despre aplicațiile care vă urmăresc și vă va spune de câte ori s-a întâmplat acest lucru. Va afișa chiar și o hartă a locului în care ați fost urmărit, împreună cu opțiunea de a permite sau limita.

            iOS 13 va facilitează să permiteți locația o singură dată

            Pe tema urmăririi locațiilor, Apple iOS 13 va include și o caracteristică care vă va lăsa să permiteți unei aplicații să vă acceseze locația doar o singură dată. Împiedică aplicațiile să vă urmărească în fundal, fără să știți. Deci, dacă descărcați o aplicație nouă care necesită locația dvs., o puteți permite doar pentru acea instanță.

            iOS 13 vă permite să preveniți sau să limitați urmărirea Bluetooth și WiFi

            Pe lângă faptul că adaugă funcții care împiedică aplicațiile să vă urmărească prin GPS, Apple previne, de asemenea, urmărirea Bluetooth și WiFi folosită de unii producători de aplicații în iOS 13. Unele aplicații, precum cele pentru ceasuri inteligente, vor avea nevoie de acces la Bluetooth pentru a vă conecta la telefonul tau. Cu toate acestea, alții nu, și acum vor trebui să vă ceară consimțământul.

            Conectarea cu Apple este mai sigură în online

             Orice aplicație care vă solicită să vă conectați trebuie să ofere această nouă opțiune Apple, care vă permite să utilizați un e-mail privat generat de Apple pentru a vă proteja confidențialitatea. Nu toată lumea s-a bucurat de această opțiune, dar pentru utilizatori este într-adevăr un câștig.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!