Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Lansare iOS 13 - AppleBlog.ro

Lansare iOS 13

Lansare iOS 13

Lansare iOS 13

Apple a anunțat oficial iOS 13, cel mai nou sistem de operare pentru iPhone. Actualizarea va adăuga multe caracteristici noi pe dispozitiv atunci când se lansează în toamnă. Iată cele mai intereante specifcatii pe care le puteți aștepta dacă alegeți să faceți upgrade.

1. Performanta imbunatatita

Apple spune că ultimul său sistem de operare va crește viteza multor activități populare din cadrul iOS 13. ID-ul de identitate va debloca în curând iPhone-ul cu 30% mai rapid. Nu doar aplicațiile vor fi cu 50% mai mici, dar toate actualizările pe care le descărcați vor fi cu 60% mai mici. Aplicațiile se vor lansa de două ori mai rapid.

2. Modul întunecat

Dacă v-ați uitat vreodată la iPhone-ul dvs. în timp ce stati în pat pe întuneric, știți că strălucirea ecranului poate fi uneori deranjanta. În loc să reglați luminozitatea, Apple vă va permite în curând să activați modul intunecat. Acest nou mod (care este disponibil în prezent pentru Mac în OS Mojave), va transforma fundalul alb strălucitor în aplicații populare, cum ar fi Mesaje, e-mail și Apple Music intr-un fundal negru, iar fontul alb. Acest lucru face ca iPhone-ul dvs. să fie mult mai placut pentru ochi, în special în medii întunecate.

3.Glisare taste pentru scriere

Deși există aplicații terță parte care vă permit deja să glisați degetul pe tasta virtuală, Apple nu a permis niciodată să faceți acest lucru nativ … până în această toamnă.

4. Fara mesaje anonime

Ai primit vreodată un mesaj de la cineva care nu se află în agenda dvs.? Ele sunt afișate printr-o pictogramă cu un număr de telefon. Acest lucru se schimbă cu iOS 13. Acum poți să activezi în mod automat informațiile personale care să fie trimise împreună cu iMessage-ul tău, astfel receptorul îți va vedea fotografia de profil împreună cu numele tău. Puteți să activati sau dezactivati aceasta functie

5. Siri are o voce nouă

În momentul de față, Siri își exprimă vocea prin combinarea clipurilor audio de la diversi actori vocali. Siri sună destul de bine, dar nu întotdeauna natural. În iOS 13 vocea Siri va fi 100% generată de un software.

6.Editare foto și video imbunatatita

Până acum ai fost destul de limitat în ceea ce privește cât de mult poți edita fotografiile tale. Puteți să decupați, să adăugați filtre și să imbunatatiti usor calitatea pozelor, dar a existat o lipsă reală de instrumente de editare în profunzime fără a utiliza o aplicație terță parte. iOS 13 va permite utilizatorilor să facă mult mai mult, inclusiv posibilitatea de a regla contrastul, saturația, umbrele, vibrațiile, ascuțirea fotografiilor sau corectarea echilibrului de alb sau reducerea zgomotului – acestea fiind doar cateva. În plus, utilizatorii vor putea face multe dintre ajustările similare ale videoclipului, permițându-vă chiar să modificați orientarea după cum este filmat.

7. Securitate pentru confidențialitate îmbunătățită

În momentul în care vă conectați în prezent la aplicații și pe site-uri web, vi se solicită să conectați un cont social media pentru autentificare. Singura problemă este că uneori ajungeți să distribuiți mult mai multe informații cu aplicația decât aţi vrea, inclusiv informații precum ziua de naștere și adresa de domiciliu. Pentru a combate distribuirea excesivă, Apple va introduce “Înregistrarea cu Apple” în această toamnă. Utilizatorii pot descărca aplicații și apoi se pot conecta utilizând ID-ul Apple. Apoi pot alege să ofere aplicațiilor adresa reală de e-mail sau să creeze Apple o adresă aleatoare, care apoi va transmite orice comunicare la adresa dvs. reală, păstrând în același timp informațiile dvs. private. Puteți dezactiva funcţia de adresă aleatoare în orice moment.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!