Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
iPhone Max in anul 2020 s-ar putea sa apara cu un display si mai mare - AppleBlog.ro

iPhone Max in anul 2020 s-ar putea sa apara cu un display si mai mare

iPhone Max in anul 2020 s-ar putea sa apara cu un display si mai mare

Potrivit celei mai recente note de cercetare publicate de analistul de încredere al Apple Ming-Chi Kuo, ne putem aștepta de la Apple să livreze cel mai mare display iPhone până în present, la anul în 2020, după cum a raportat Antutu și preluat de iPhone Hacks.

Analistul consideră că Apple intenționează să lanseze un echivalent iPhone XS si XS Max în 2020 care să se laude cu un ecran OLED de 6,7 inci – cu 0,2 inci mai mare decât modelul actual.

Interesant este faptul că acesta afirmă, de asemenea, că iPhone-ul standard, care va fi lansat în 2020, va merge în direcția opusă, reducând dimensiunea ecranului de la 5,8 inci la 5,45, ceea ce ar fi primul pentru linia premium de iPhone cu un display mai mic.

Ambele telefoane vor acționa drept debut pentru 5G al Apple, dând o credință suplimentară zvonului potrivit căruia am putea vedea iPhone-ul 5G în 2020 – un raport anterior a sugerat că ar putea să nu fie un iPhone 5G până în 2021.

În plus, Koi se așteaptă ca echivalentul iPhone XR pentru 2020 să primească un upgrade OLED la ecranul său de 6,1 inchi, conform unui zvon raportat anterior, deși opțiunea Apple cea mai accesibilă pentru iPhone este puțin probabil să sprijine rețelele 5G.

Bineînțeles, vă recomandăm să luați toate aceste informații cu un bob de sare, deși merită remarcat faptul că predicțiile analistului tind să se dovedească destul de precise si realiste – analistul a anticipat cu exactitate revizia AirPods-urilor din 2019 și de asemenea revenirea in piata a iPad Mini.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!