iPhone 11 va avea o baterie de 3650 mAh - AppleBlog.ro

iPhone 11 va avea o baterie de 3650 mAh

iPhone 11 va avea o baterie de 3650 mAh

Până în prezent, scurgerile de informatii pentru gama Apple iPhone 2019 se concentrează pe designul gadget-urilor.

Design-ul mereu dat de iPhone este o prioritate similară cu specificațiile hardware, dar, pe măsură ce industria continuă să se maturizeze, gigantul tech din Cupertino nu dispune de opțiuni pentru a menține valoarea mărcii iPhone.

Astăzi avem o scurgere rară pentru specificațiile a două dintre cele trei iPhone-uri pe care Apple se zvonește să le lanseze în cursul acestui an, probabil în septembrie. Cititi mai jos pentru mai multe detalii.

iPhone-ul nou XR va avea o baterie de 3110 mAh in timp ce iPhone 11 Max va veni cu un pachet de putere de 3650 mAh pe spate.

Din cauza integrării hard-software-ului strâns, Apple este adesea capabil să concureze cu alte gadget-uri care au baterii de capacități mai mari. Compania nu-i place să comercializeze astfel de modele separate și cu iPhone-ul. În schimb, gigantul tech din Cupertino se așteaptă ca utilizatorii să se bazeze pe gadgetul iPhone ca un întreg, în loc să fie un ansamblu hardware.

Astăzi avem o scurgere care pretinde o creștere a dimensiunii bateriei pentru componenta iPhone in 2019. Apple a fost una dintre primele companii din industrie care a introdus o baterie duală pe un smartphone, cu iPhone-ul X.

De atunci, numai succesorii iPhone-ului X au păstrat acest design unic, iar numai iPhone-ul XS are o singură celulă de baterii. Co-varianta mai mare are două pachete de baterii separate, dispuse într-o configurație “L”.

Raportul de astăzi sugerează că iPhone XR 2019 va avea o baterie de 3110 mAh, în timp ce iPhone 11 Max va veni să împacheteze o baterie de 3650 mAh. Pentru referință, iPhone XR 2018 are un pachet de 2942 mAh, pe care iPhone XS Max are o baterie de 3174 mAh.

Bateriile mai mari atunci când sunt combinate cu procesoarele de 7nm + vor permite utilizatorilor să obțină performanțe mai ridicate de la noile smartphone-uri pe o perioadă mai lungă de timp fata de iPhone-urile de anul trecut.

În combinație cu camerele din spate îmbunătățite, gama de dispozitive iPhone 2019 va oferi upgrade-uri considerabile față de predecesorii lor. Ultima caracteristică nouă și nouă a Apple a smartphone-ului a fost Face ID, dar, pe măsură ce costul R & D crește, perioada de timp dintre noile caracteristici ale dispozitivelor de asemenea crește.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!