Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Indiciu despre noul iPhone ascuns în iOS 13 beta - AppleBlog.ro

Indiciu despre noul iPhone ascuns în iOS 13 beta

Indiciu despre noul iPhone ascuns în iOS 13 beta

Va trece următorul iPhone de la incarcare Lightning la USB-C? Sau va include un încărcător rapid în cutie? Versiunea beta a dezvoltatorului iOS 13 indică faptul că una dintre acestea devine o realitate și 3D

Touch ar putea fi lăsat în afara gamei de dispozitive iPhone 11.

Imaginea existentă a modului de inncarcare iPhone arată clar un cablu Lightning, în timp ce cel din beta arată mai mult a cablu USB-C, așa cum a subliniat Forbes. Acest lucru ar putea fi un semn că Apple intenționează să schimbe portul Lightning pentru portul USB-C.

Nu ar fi foarte socant, având în vedere că Apple a făcut deja schimbarea de la Lightning la USB-C pe produsele iPad și MacBook.

Posibilitatea este că imaginea noua de incarcare la iOS 13 sa se refere la capătul cablului USB-C care este conectat la Mac. Lucru de care speram ca înseamnă că Apple intenționează să includă acest tip de cablu, precum și un adaptor de alimentare USB-C cu încărcare rapidă de 18W în cutia cu noile sale telefoane.

3D Touch ar putea fi eliminat

Zvonurile despre faptul că Apple elimină 3D Touch continuă să câștige avantaj. După o vizită la furnizorii Apple din Asia, analiștii de la Barclay, citați în MacRumors, păreau siguri că Apple va elimina această caracteristică din gama iPhone 2019.

Această tehnologie sensibilă la presiune permite utilizatorilor să acceseze mai multe opțiuni de control prin apăsarea mai tare pe ecranul telefonului. Apple a debutat pentru prima oară pe tehnologia Touch 3D cu iPhone 6S.

Nu vom ști sigur dacă Apple va elimina aplicația 3D Touch până la lansarea iPhone-ului în septembrie, dar putem fi siguri că funcționalitatea va rămâne, cel puțin într-o oarecare măsură (prin Haptic Touch sau altfel). Dezvoltatorul beta al iOS 13 include și mai multe cazuri de utilizare pentru acesta și este puțin probabil că Apple ar adăuga mai multe modalități de a utiliza o caracteristică defectă în iOS.

Apple s-a scapat din greseala cu privire la data lansarii Mac Pro?

Apple nu doar lăsa indicii în software-ul său beta – săptămâna aceasta a publicat ceea ce părea a fi o scapare destul de mare despre lansarea Mac Pro pe site-ul său.

La WWDC, compania a declarat că noul MacPro și afișajul de 6K vor fi disponibile în această toamnă, dar nu au specificat când. Apoi, pentru scurt timp, dacă ați făcut clic pe link-ul “Anunță-mă” deasupra Mac Pro pe pagina de pornire Apple.com, pop-up-ul a citit “Vine în septembrie”. Dar dacă ați făcut clic pe pagina de produs și ați făcut același lucru, ați citit “Vine în toamnă”. Putem doar sa presupun ca noul Mac Pro se va lansa o data cu noul model iPhone.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!