Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
În curând, iPhone-ul tău nu va mai funcționa în timp ce conduci - AppleBlog.ro

În curând, iPhone-ul tău nu va mai funcționa în timp ce conduci

În curând, iPhone-ul tău nu va mai funcționa în timp ce conduci

Ca parte a sistemului de operare iOS 13, Apple introduce un sistem de dezactivare a notificărilor cu speranța de a elimina tentatia de a-ti verifica iPhone-ul sau chiar de a scrie mesaje în timp ce conduci.

Apple este pe cale să se implice în viața ta de fiecare dată când te uric la volan. Mai exact, compania încearcă să-ți salveze viața.

Când compania va lansa iOS 13, utilizatorii vor găsi o nouă caracteristică care îi va determina să activeze modul “nu deranja în timp ce conduc”, ceea ce va împiedica apariția oricăror notificări. Ideea este să se înlăture ispita de ne uita la iPhone-urile noastre în timp ce conducem. Sincer, este într-adevăr un lucru ciudat de făcut și poate costa vieți.

Dacă proprietarul iPhone-ului “uită” să îl pornească, iPhone-ul poate ghici atunci când se află într-un vehicul în mișcare, datorită senzorilor de mișcare, sistemelor GPS și WiFi. Încercarea de a “debloca” iPhone-ul va fi intenționat dificil de făcut în timpul conducerii, dar ușor dacă sunteți un simplu pasager.

Sistemul nu vă îți va opri conectarea prealabilă a iPhone-ului prin Bluetooth sau USB, și îți permite să accesezi ușor unele funcții ale iphone-ului prin intermediul mașinii.

Software-ul poate trimite, de asemenea, un răspuns simplu oricărui contact care trimite mesaj șoferului. Ceva de genul “Conduc chiar acum și mă voi reveni la tine cand ajung la destinație”dar desigur aceste mesaje predefinite se vor putea customiza. O aplicație similară pentru Android cu aceleași specificații există deja.

Dezvoltatorii lucrează chiar și la un software pentru a vinde companiilor, care ar forța apoi personalul să-l folosească.

Ținand cont ce amenzi scumpe sunt, această nouă cracteristica a iPhone-ului te va ajuta sa previi amenzi nedorite de asemenea, și bineînțeles scopul final este de a preveni accidentele rutiere și să scadă numărul crescut în ultimii ani. Datorită avansării tehnologiei este greu sa nu fi conectat 24/7 la internet și să ți se distragă atenția.

Tu ce părere ai? Producătorii de telefoane ar trebui să ia măsuri pentru a împiedica utilizatorii să folosească telefoanele în timp ce conduc ?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!