Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
În curand Apple va revoluționa modul în care faceți fotografii cu lansarea a trei noi modele de iPhone în 2019 - AppleBlog.ro

În curand Apple va revoluționa modul în care faceți fotografii cu lansarea a trei noi modele de iPhone în 2019

În curand Apple va revoluționa modul în care faceți fotografii cu lansarea a trei noi modele de iPhone în 2019

Apple pare să lanseze un trio de iPhone-uri noi în 2019, conform presupunerilor, insa oficial iPhone 11 nu a fost încă confirmat de Apple.

iPhone-ul așteptat cel mai mult se va lansa alături de un iPhone 11 Max și iPhone 11R.

Furnizorul Apple Olixar au tendinta de a lansa carcase de protectie si alte accesorii cu 3 luni in avans de lansarea iPhone-ului.

Foliile de protectie de ecran par să se alinieze cu zvonurile anterioare despre sistemul de cameră al iPhone 11, pe care Apple nici măcar nu a recunoscut-o încă.

Acestea sugerează că dispozitivul va veni cu un sistem triplu de camere din spate și lentile cu unghi larg.

Asta inseamna ca iPhone 11 ​​va fi un pas mare de la gama iPhone XS, care a avut camere duble 12MP in spate.

La fel ca în cazul versiunilor anterioare ale Apple, iPhone 11 va fi modelul pilot, în timp ce utilizatorii pot opta pentru un model de iPhone mai mare.

Modelul 11R va fi cel mai probabil o versiune mai ieftină, cu mai puține functionalitati care sa atraga atentia.

Olixar și alți producători de accesorii au adesea acces la planurile de telefoane noi cu mult înainte de aproape oricine altcineva.

Acest lucru se datorează faptului că firme precum Apple și Samsung trimit măsurătorile telefoanelor si produselor lor la aceste firme din timp, astfel încât acestia sa aiba timp pentru a produce în masă carcase, folii de protectie și alte accesorii înainte de lansarea oficiala.

Acestea fiind spuse, nu există nici o garanție că imaginile de la Olixar sunt reale, deci nu va bazati 100% pe acestea.

Pe baza modelului lansărilor anterioare, este sigur să spunem că ne putem aștepta la lansarea la începutul lunii septembrie. Zvonurile care inconjoara designul si caracteristicile sale continua sa inunde internetul inainte de lansare.

Acest model nou de iPhone ar putea fi mai scump cu 300 de lire sterline fata de modelele curente, potrivit expertilor Apple.

iPhone-ul ar putea fi, de asemenea, ” în două culori noi” pe care nu le-am văzut niciodată de la Apple, relateaza specialistii.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!