Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Folie de protectie iGlass - Beneficii si avantaje - AppleBlog.ro

Folie de protectie iGlass – Beneficii si avantaje

Folie de protectie iGlass – Beneficii si avantaje

Folie de protectie iGlass – beneficii si avantaje

Dupa cum probabil stii deja, multi opteaza sa isi protejeze iPhone-ul cu o folie de sticla securizata, precum cele comercializate de iGlass.

Daca nu ai suficiente informatii pe acest subiect sau esti in dubii, iti explicam noi ce este mai exact aceasta folie de protectie si de ce se merita sa investesti in una.

Diferența principală între sticla standard și sticla securizată este modul în care acestea se fabrica.
Sticla securizată este creată prin încălzirea și răcire rapidă a materialului – și astfel este creeata cu o structură diferită.

Una dintre caracteristicile principale ale acestei folii de protectie este că se sparge diferit față de sticla standard. În timp ce în mod normal, sticla s-ar rupe în bucăți mari neuniforme, sticla de acest tip se sparge în bucăți mici.

Acest lucru te scapă de pericolul marginilor ascuțite și o face o opțiune mult mai sigură în cazul în care se întâmplă ceva – din acest motiv, geamul securizat este adesea denumit “geam de siguranță”- de aici si numele nostrum iGlass Protector.

Datorită avantajelor sale de siguranță și rezistenței la căldură (rezultate din procesul de fabricație), sticla aceasta este utilizată în cuptoare, mașini de cafea, ecrane de calculator, ferestre, uși de duș și multe altele. Cu toate acesteape noi ne priveste în principal utilitatea sa în protecția ecranelor pentru iPhone.

Ce beneficii aduce o folie de protectie pentru iPhone -ul tau (sau iPad)?

Folia de protecție din sticlă sunt accesorii comune pentru dispozitivele mobile și aspectul lor este destul de asemănătoare cu o carcasa din plastic.

Cu toate acestea, există câteva diferențe substanțiale:

  • Datorită rezistenței la căldură menționate mai sus, o folie de tip iGlass Protector va reduce șansele ca telefonul tau să fie deteriorat de temperaturi mai ridicate;
  • O folie de protectie iGlass nu este zgâriată sau deteriorată usor, în comparație cu foliile din sticlă standard sau din plastic;
  • Sticla securizata este de cinci ori mai groasa decat una din plastic si asigura o protectie sporita la socuri;
  • Foliile de protecție din sticlă tind să fie mai fine și mai clare și astfel sunt mai aproape de aspectul ecranului telefonului original.

Datorită acestor avantaje menționate, astfel de folii de protectie din sticlă securizata vor fii comercializate la un preț mai mare, fata de o folie de plastic.

Te intrebi daca se merita investitia?

Datorită rezistenței sale la căldură, șoc și zgârieturi, o folie calitativa de ecran, din sticlă securizata, este o modalitate eficienta de a-ti menține ecranul telefonului în siguranță. Daca in trecut nu ai optat pentru o folie de protectie si ai avut ecranul spart, stii deja ce enervant este sa ai ecranul spart si stii de asemenea ce costuri implica schimbarea ecranului.

Dacă sunteți posesor de iPhone, noi recomandăm să investiți o suma modica într-o protecție suplimentară, pentru linistea ta si protectia iPhone-ului tau.

Noi suntem 100% siguri ca oferim un produs de calitate superioara, astfel iti oferim garantie pentru orice folie achizionata:
1. Daca in termen de 365 de zile folia de sticla iGlass se indoaie sau se zgarie, atunci iti trimitem gratuit un alt produs!
2. Dacă se sparge display -ul (iPhone 5,SE, 6,6S,7,7Plus, 8, 8Plus) sub folia de sticla iGlass 3D Round noi îți schimbăm ecranul gratuit!

Daca te-am convins, poti sa gasesti produsele noastre aici:

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!