Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Facebook Messenger Dark Mode este în sfârșit aici – si il poti debloca cu un emoji (sau din setari) - AppleBlog.ro

Facebook Messenger Dark Mode este în sfârșit aici – si il poti debloca cu un emoji (sau din setari)

Facebook Messenger Dark Mode este în sfârșit aici – si il poti debloca cu un emoji (sau din setari)

Facebook a anunțat noua functie Dark Mode pentru Messenger în mai 2018 și, aproape un an mai tarziu o avem. Cu toate acestea, trebuie activata.

Pentru a avea Facebook Messenger Dark Mode,  disponibil pentru cele mai recente versiuni de Messenger pentru iOS și Android, trebuie să trimiteți emoji semilună (🌙) unui prieten de pe Facebook într-un chat Messenger.

După cum v-ați aștepta, Dark Mode schimbă tema culorilor Facebook Messenger de la alb și albastru la un negru și gri mult mai prietenos pentru vedere – ideal pentru conversatiile nocturne.

Este o caracteristică pe care utilizatorii au asteptat-o de ceva timp, in special utilizatorii de iPhone cu ecran mare.

“Dark Mode oferă o luminozitate mai mică, menținând contrastul și vibrația, împiedică strălucirea ecranului si poate fi utilizat în situații in care lumina este redusă, astfel încât să puteți utiliza funcțiile Messenger, indiferent când il utilizezi sau unde te afli.”

Initial aceasta setare poate fi activata doar prin emoji, iar ultwerior se va implementa in setarile aplicatiei.

Se pare că Dark Mode va veni ca parte a unui redesign extins al Facebook Messenger. Compania de social media pare hotărâtă să simplifice aplicația, care a devenit supraaglomerata in ultimii ani

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!