Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Există un motiv întemeiat pentru care iti vei dori următorul iPhone: Camera primește cel mai mare upgrade din ultimii ani - AppleBlog.ro

Există un motiv întemeiat pentru care iti vei dori următorul iPhone: Camera primește cel mai mare upgrade din ultimii ani

Există un motiv întemeiat pentru care iti vei dori următorul iPhone: Camera primește cel mai mare upgrade din ultimii ani

August se apropie de sfârșit, ceea ce înseamnă că iPhone-urile noi sunt forte aproape de lansare.

            Apple organizează de regulă un eveniment în septembrie pentru a-și anunța noile iPhone-uri. În acest an, ne așteptăm la un iPhone 11, un iPhone 11 Pro și un iPhone 11 Pro Max.

Se pare că iPhone 11 va fi următorul iPhone XR; sistemul său de cameră din spate primește un upgrade de la un obiectiv la două. IPhone 11 Pro și 11 Pro Max, despre care se spune că vor fi succesorii iPhone XS și XS Max, se spune că vor obține o actualizare mai semnificativă a camerei, de la două lentile la trei.

Deci, ce este atât de interesant în ceea ce privește cel de-al treilea obiectiv? Iată ce știm despre camerele de zvonuri din gama iPhone 11 și de ce consideram a fi o actualizare atât de semnificativă.

            Se presupune că iPhone 11 va fi cea mai accesibilă ofertă. Ca succesor al iPhone XR de anul trecut, se zvoneste că va primi un upgrade de la un obiectiv spate la doi, pentru un zoom mai bun.

            Cel mai semnificativ upgrade al camerei este, totuși, rezervat modelelor de top, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. (Asta ar putea explica noul moniker „Pro”.)

            Pentru prima dată, iPhone-urile premium Apple sunt așteptate să vină cu un sistem de camere cu trei lentile.

            Sistemele anterioare cu camere duble pentru iPhone au prezentat un obiectiv tradițional cu unghi larg și un obiectiv pentru zoom optic 2X.

            Acest al treilea obiectiv din iPhone 11 Pro și 11 Pro Max, conform rapoartelor, se spune că este un obiectiv cu unghi larg. Acest lucru vă ajută să capturați și mai multe detalii în fotografiile dvs.

            Există deja o mână de telefoane Android cu această caracteristică – și dacă întrebați vreun proprietar, vă vor spune că un obiectiv cu unghi larg nu este un gimmick.

            Potrivit Bloomberg, cel de-al treilea obiectiv al camerei ar putea permite modelelor iPhone 11 Pro să „repare automat un videoclip sau o fotografie care să se încadreze într-un subiect care poate a fost tăiat din greșeală din fotografia inițială”.

            Noua cameră este, de asemenea, zvonită pentru a ajuta la realitatea augmentată (RA), deoarece un al treilea obiectiv poate capta informații și mai profunde. Desigur, RA nu va fi cu adevărat un lucru până când Apple nu-și va lansa ochelarii, despre care se presupune că vor fi lansați anul viitor.

            Aceste actualizări ale camerei sunt foarte necesare. Camera iPhone a fost un punct important de vânzare – dar nu a avansat de câțiva ani.

            Camerele de smartphone au devenit extrem de importante pe măsură ce aplicații precum Instagram și Snapchat au crescut ca importanță. Dar Apple a pierdut locul 1 pentru fotografie mobilă în 2016, când Google a ridicat ștacheta cu camera foto de la Pixel.

            În ultimii trei ani, rivalii Apple au încantat clienții cu noi funcții uimitoare – cum ar fi Google Night Sight, care poate face imagini incredibile noaptea sau versiunea superioară a aceleiași funcții de la Huawei P30 Pro.

            A fost destul de ciudat să vezi că alte companii tehnologice depășesc Apple în tehnologie, având în vedere că iPhone-ul a fost un standard atât de mult timp. Cu iPhone 11, Apple are șansa de a-și recupera statutul

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!