Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Ecranele sparte ale iPhone-urilor ar putea deveni istorie in curand - AppleBlog.ro

Ecranele sparte ale iPhone-urilor ar putea deveni istorie in curand

Ecranele sparte ale iPhone-urilor ar putea deveni istorie in curand

Telefoanele sunt făcute din ce in ce mai des din sticlă – făcându-le mai ușor și mai predispuse la spargeri. Spargerea iPhone-ului ar putea ajunge pe punctul de a deveni puțin mai puțin dureroasă.

Sticla Gorilla – tipul de sticla folosita pentru aproape orice telefon premium – a fost modernizată și telefoanele noi ar trebui să fie mult mai puțin probabil să se spargă.

Producatorul Corning sustine ca sticla noua este de doua ori mai susceptibila de a supravietui spargerilor fata de predecesorul sau. De asemenea, poate supraviețui 15 scapari de la 1 m înălțime pe suprafețe aspre, a afirmat producatorul.

Adesea, schimbările care opresc telefoanele de la spargere fac, de asemenea, să fie puțin mai susceptibile de a fi zgâriate. Dar Corning susține că noul sticlă este la fel de rezistenta la acest tip de deteriorare ca și predecesorul său, Gorilla Glass 5.

“Având în vedere că consumatorii devin din ce în ce mai dependenți de telefoanele smartphone, se află în plină ascensiune și oportunitatea unor căderi potențial dăunătoare. Acum, mai mult decât oricând, este esențial ca sticla de acoperire să ofere protecție excepțională “, a declarat John Bayne, vicepreședinte și director general la Corning Gorilla Glass. “Corning Gorilla Glass 6 îmbunătățește sticla Gorilla 5 prin supraviețuirea spargerilor de la înălțimi mai înalte, dar, mai important, a fost proiectată pentru a supraviețui mai multor scapari pe jos”.

Pe măsură ce telefoanele devin mai importante, scăderea și zdrobirea lor devine mai dureroasă ca niciodată. Dar, de asemenea, devine mai ușor, deoarece multe telefoane moderne au ecrane care se pot acoperi cu folie de sticlă si raman cu spatele neprotejat pentru a putea facilita incarcarea fara fir.

Corning spune că noul geam Gorilla este proiectat pentru aceste schimbări, permițând și spatele din sticlă și alte modificări de design.

“În afară de abordarea înălțimii scaparilor și a frecvențelor de scăpare, Gorilla Glass 6 a fost dezvoltată și pentru a satisface cerințele proiectelor moderne care utilizează sticlă pentru mai mult de 85% din iPhone. Cu ambele avantaje estetice și de performanță, sticla se află pe partea dreaptă a curbei tehnologice și va continua să fie materialul de alegere pentru produsele electronice de telefonie mobilă “, a declarat Scott Forester, vicepreședinte divizie, Produse de Marketing și Inovare, Corning Gorilla Glass.

Gorilla Glass este utilizat în multe dintre telefoanele premium din lume. Cele mai recente modele iPhone și Samsung emblematice îl folosesc, de exemplu, și Corning susține că este în peste 6 miliarde de dispozitive de către mai mult de 45 de marci importante.

Noua versiune “este în prezent evaluată de mai mulți clienți și se așteaptă să ajungă pe piață în următoarele câteva luni”, a spus compania. Aceasta ar putea însemna că este gata pentru noile versiuni ale iPhone-ului, de exemplu, care vor fi dezvăluite de Apple în septembrie.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!