Apple WWDC 2018: toate știrile de la prezentarea de astăzi - AppleBlog.ro

Apple WWDC 2018: toate știrile de la prezentarea de astăzi

Apple WWDC 2018: toate știrile de la prezentarea de astăzi

Apple WWDC 2018: toate știrile de la prezentarea de astăzi

Ne asteptam ca de la WWDC 2018 sa primim informatii despre iOS 12, macOS 10.14 și poate cateva surprise referitoare la hardware.

Data cheie a Apple WWDC 2018 este astăzi, iar noi suntem atenti la tot ce se intampla în San Jose, acoperim toate știrile, inclusiv anunțul despre software-ul principal: actualizarea iOS 12.

CEO-ul Apple, Tim Cook și personalul său de seniori, vor face întâlnire focusată pe software, conform noilor zvonuri despre iPhone.

 Dar asta nu va fi tot. Sunt multe aspect în focus pentru Apple, în 2018. Google ne-a uimit cu demo-uri captivante și demonstrații luna trecută. La WWDC 2018, software-ul Apple are multe răspunsuri, inclusiv multe probleme enervante ale iOS 11.

Pentru dezvoltatori, WWDC oferă o șansă de a obține o idee despre ceea ce se va lucra în 2018, astfel încât să poată începe planificarea. Ei se pot aștepta să fie disponibilă să descarce iOS 12 developer beta 1 pe 6 iunie, conform antecedentelor.

Pentru oricine altcineva, este o atenţie către perfecționarea interfeței pentru iPhone-urile și iPad-urile curente, precum și sugestii noi în fața teoretizării iPhone 9 și iPhone XI.

Dar despre hardware-ul nou? Conferința Worldwide Developers din anul trecut ne-a oferit o primă privire la HomePod, precum și la iPad Pro 12.9 și iPad Pro 10.5.

Ne sunt datori cu MacBooks și un iPhone SE 2 însă Apple planuieste mai puțin hardware pentru WWDC 2018.

Timpul de pornire al Apple WWDC 2018 este astăzi, 4 iunie la ora 10:00 PT. Asta este ora 13:00 ET, ora 18:00 sau marți 3:00 am AEST dacă sunteți în Australia.

Într-o schimbare surprinzătoare, veți putea urmări videoclipul live din browserul Chrome sau FireFox. De obicei, creeatorii iPhone insistă să utiliyati Safari sau, dacă sunteți pe un PC Windows 10, pe browser-ul Microsoft Edge.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!