Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Apple și Samsung au finalizat litigiul de șapte ani pe patentul de invenție pentru copierea iPhone-ului - AppleBlog.ro

Apple și Samsung au finalizat litigiul de șapte ani pe patentul de invenție pentru copierea iPhone-ului

Apple și Samsung au finalizat litigiul de șapte ani pe patentul de invenție pentru copierea iPhone-ului

Apple și Samsung au finalizat litigiul de șapte ani pe patentul de invenție pentru copierea iPhone-ului

Apple și Samsung au pus capăt în cele din urmă bătăliei lor de lungă durată, a cărei întrebare centrală a fost dacă Samsung a copiat iPhone-ul.

Într-o instanță depusă astăzi, judecătorul Lucy Koh a spus că cele două companii i-au informat că au ajuns la o înțelegere. Termenii de reglementare nu au fost divulgați.

Bătălia pentru patente a început în 2011 și a dus inițial la o decizie de 1 miliard de dolari în favoarea Apple. Dar nu sa terminat acolo.

O serie de recursuri au împins litigiul Curții Supreme, deoarece companiile au reînnoit în mod continuu brevetele care au fost încălcate și, mai recent, exact cât de mult îi datorează Apple din cauza încălcării.

“ACEST CAZ A FOST ÎNTOTDEAUNA DESPRE MAI MARE”.
Cazul s-a revoltat în jurul unui număr de patente de design și de utilitate pentru funcțiile de bază ale unui iPhone, cum ar fi să apeşi ecranul pentru zoom și grila de aplicații pentru ecranul de pornire.

Însă în timp ce lupta a fost eliminată folosind brevete specifice, bătălia a fost în cele din urmă cu privire la faptul dacă Samsung a copiat Apple în primele zile ale iPhone-urilor pentru a câștiga un avantaj. Juriul a decis că, în multe feluri, a avut.

Cel mai recent, verdictul a scăzut la 539 milioane dolari pentru Apple. Samsung a depus apel pentru aceasta la începutul acestei luni.

Dar cele două companii au reușit să ajungă la un acord înainte de a putea fi litigat din nou.

Apple a refuzat să acorde termenii de decontare și a subliniat o declarație făcută în mai, când ultimul caz a fost pronunțat asupra:

Noi credem profund în valoarea designului, iar echipele noastre lucrează neobosit pentru a crea produse inovatoare care încântă clienții noștri. Acest caz a fost întotdeauna mai mult decât bani. Apple a aprins revoluția smartphone-urilor cu iPhone și este un fapt în care Samsung a copiat neclar designul nostru. Este important să protejăm în continuare munca și inovația atâtor oameni de la Apple.

Suntem recunoscători juriului pentru serviciul lor și suntem mulțumiți că sunt de acord că Samsung ar trebui să plătească pentru copierea produselor noastre.

 

Samsung a refuzat să comenteze.

 

Nu este clar de ce, după toți acești ani, acest caz se apropie de sfârșit. După cum subliniază Apple, banii nu au fost deloc problema aici – și, într-adevăr, sumele discutate nu au reprezentat niciodată nimic substanțial pentru nici una dintre companii.

Părea mai degrabă că nici compania nu a fost dispusă să spargă anii și să pună capăt unei astfel de bătălii semnificative din punct de vedere simbolic. Poate că, atât de mulți ani (și unele schimbări de conducere) mai târziu, nu mai îngrijeau suficient pentru a vedea acest lucru până la capătul amar.

Apple și Samsung au avut încă o altă bătălie de brevete majoră, care a fost decisă pentru prima dată în 2014, dar nu sa încheiat până anul trecut. În acest caz, Apple a câștigat 120 de milioane de dolari pentru încălcări ale brevetului său de eliberare spre deblocare și mai multe altele. Cele două companii au avut, de asemenea, lupte de brevete care au avut loc la nivel internațional, dar au fost de acord să renunțe la aceste procese în 2014.

Cu ambele cazuri încheiate, lupta aparent fără sfârșit, ocazional dramatică și, adesea, extrem de tehnică, între cei doi giganti smartphone-uri este în cele din urmă încheiată oficial.

Cel puțin până data viitoare.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!