Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Apple planuieste 3 noi modele iPhone in 2018 - AppleBlog.ro

Apple planuieste 3 noi modele iPhone in 2018

Apple planuieste 3 noi modele iPhone in 2018

Apple planuieste 3 noi modele iPhone in acest an

Se asteapta ca Apple să lanseze trei noi modele de iPhone în luna septembrie a acestui an, asa cum ne-au obisnuit cu o lansare in fiecare an.

Unul dintre ei va folosi o parte a ecranului LCD cu costuri reduse pentru a menține prețul mai mic, potrivit unui raport de vineri din The Wall Street Journal.

Producătorii de electronice spun că se asteapta ca Apple sa lanseze  modelul LCD cu costuri reduse si să fie cel mai popular din cele 3 noi iPhone-uri.

Două dintre telefoane vor fi construite în jurul ecranelor utilizând tehnologia OLED, același tip de afișare ca pentru iPhone X. Unul va avea un ecran LCD, asemanator cu tipul de afișare a iPhone 8 și toate iPhone-urile anterioare.

Cea mai mare intrebare pentru investitori este cum va fi mixul dintre cele trei dispozitive. Telefonul iPhone X, care este singurul telefon cu ecran OLED, începe de la 999 dolari, fiind unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri din lume.

Acest preț este în mare parte datorită tehnologiei ale ecranului. Partea OLED costă 100 $, în timp ce ecranele LCD iPhone costă aproximativ 40 $, potrivit analiștilor citați de The Journal. Dacă Apple vinde mai multe iPhone-uri OLED, iPhone va avea un preț mediu mai mare.

Aceasta este o parte a motivului pentru care Apple ar putea schimba planurile de producție pentru a face mai multe iPhones LCD decât iPhone-uri OLED, a raportat The Journal, citând directori de la producătorii de piese cu cunoștințe directe asupra problemei. Ei spun că Apple anticipează că modelele mai puțin costisitoare vor fi mai populare.

Ecranele OLED pot avea o calitate mai bună a imaginii decât ecranele LCD, precum și un consum redus de energie.

Vestea de vineri confirmă alte rapoarte despre gama iPhone-ului din 2018 din surse precum Bloomberg și cunoscutul analist Ming-Chi Kuo.

Toate cele trei surse prezic ca Apple va lansa trei noi iPhone-uri in aceasta toamna: o versiune imbunatatita a iPhone-ului X, o versiune a iPhone-ului X cu un ecran mai mare si iPhone-ul cu costuri reduse LCD cu recunoastere faciala.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!