Apple iPhone X se vor produce în India incepand cu iulie 2019 - AppleBlog.ro

Apple iPhone X se vor produce în India incepand cu iulie 2019

Apple iPhone X se vor produce în India incepand cu iulie 2019

La începutul acestei luni, Apple a confirmat că a început producția a iPhone 7 în India. IPhone 7 este asamblat la uzina Wistron din Bengaluru. Această fabrică produce și iPhone-urile urmatoare: iPhone 6 și iPhone SE. Acum, potrivit unui raport al Economic Times, Apple va începe producția in India a iPhone-ului X din iulie 2019.

În mod special, zvonurile cu privire la această evoluție circulă din anul trecut.

Potrivit unui raport al Economic Times, oamenii “familiarizați cu această chestiune au spus că producția iPhone-ului X ar fi tratată momentan de producătorul taiwanez Foxconn.

Potrivit raportului, Foxconn va folosi fabrica de 160 de acri din apropierea orașului Chennai pentru fabricarea iPhone X. Sursele au declarat, de asemenea, că acesta este doar începutul, deoarece Apple dorește să crească producția și, de asemenea, să producă iPhone XS și iPhone XS Max în India.

În ciuda faptului că iPhone-ul X se face in India, nu vă așteptați la o reducere imediată a prețurilor. Apple încă dorește să obțină profituri și să își păstreze marjele.

Cu toate acestea, modelele iPhone mai vechi vor primi reduceri, deoarece marca nu va trebui să plătească taxe mari de import. În prezent, Apple plătește aproximativ 20% accize pentru telefoanele high-end.

Compania plătește, de asemenea, taxe de distribuție și toate acestea cresc prețul unui iPhone în India cu cel puțin 40%.

IPhone 7 este acum la pretul de 39,990 RON pentru varianta de 32GB, in timp ce versiunea de 128GB costa 128GB. Apple a redus recent și iPhone XR, aducând prețul până la Rs 57,990. Deși aceasta este o reducere temporară, a crescut vânzările telefonului.

Compania cu sediul în Cupertino se confruntă cu o concurență puternică din partea producătorilor chinezi de smartphone-uri, cum ar fi Xiaomi și OnePlus în India.

Fabricarea iPhone-urilor in India va reduce în cele din urmă costurile și va ajuta Apple să crească în țară. Compania vizează India și China pentru creștere, pe măsură ce vânzările din SUA încep să stagneze.

India și China sunt mari piețe pentru gigantul din Cupertino, iar reducerea prețurilor pare să fie singura modalitate de a face apel la publicul din aceste regiuni. Va trebui să așteptăm și să vedem cum se procedează mai departe dacă acest raport se dovedește a fi adevărat.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!