Apple ar putea renunta la butonul Home tipic iPhone pentru totdeauna. O întrebare: De ce? - AppleBlog.ro

Apple ar putea renunta la butonul Home tipic iPhone pentru totdeauna. O întrebare: De ce?

Apple ar putea renunta la butonul Home tipic iPhone pentru totdeauna. O întrebare: De ce?

Apple ar putea renunta la butonul Home tipic iPhone pentru totdeauna. O întrebare: De ce?

Dacă credeți zvonurile, miercuri Apple in teorie va lansa trei noi telefoane.

Probabil că acestea vor varia în funcție de mărime și vor varia în funcție de specificațiile tehnice, dar ceea ce trebuie să știți cel mai mult este că aceasta va fi probabil prima lansare de noi iPhone-uri în care nici un model nu va avea un buton de Home. Acest lucru este deja cazul cu iPhone X, iar acum se pare că va fi noua normă.

Această alegere controversată este în concordanță cu stilul paternalist al Apple de a forța lucrurile pe noi pe care nu le dorim de fapt, cum ar fi telefoanele fără mufe pentru căști și telefoanele care vă scanează fața. Anunțul va avea loc la noul campus al Apple din Cupertino, California, iar dacă nu sunteți familiarizați cu modul în care se desfasoara lucrurile, va fi o lansare uriașa și destul de convingătoare. S-ar putea să uitați că nu v-ați dorit niciodată un telefon fără butonul de Home.

Aceste lansări se întâmplă întotdeauna cu fanfara tipică Apple. Aceste evenimente sunt de obicei bizare, cu discursuri care încearcă să explice lucruri precum “ce este muzica” sau “de ce oamenii își iubesc copiii”.

Indiferent ce se întâmplă si cum priviti acest eveniment – un moment de celebritate sau un demo sălbatic – aceste petreceri de lansare sunt uluitoare și spectaculoase. Dar ceea ce sunt, mai mult decât orice altceva, sunt o oportunitate pentru top managementul Apple să laude cu voce tare noile produse ale companiei lor și să asculte o reactie din partea dezvoltatorilor și inginerilor.

Așteptați-va la 3 iPhone-uri super-mari fără buton de Home

Deci, cum vor fi aceste telefoane?

 

Compania este probabil să anunțe trei, după cum a raportat The Verge: În primul rând, iPhone XS, care va fi în esență același telefon (5.8-inch) ca anul trecut, dar cu unele upgrade-uri interne. În al doilea rând, o versiune superioară (6.5-inch) a iPhone XS cu un nume necunoscut momentan (presupunerile populare sunt “Max” și “Plus”). În cele din urmă, o versiune oarecum mai puțin costisitoare a XS care ar putea fi numită XC. Acesta va avea un ecran mai puțin futuristic (LCD în loc de OLED, dar tot imens la 6.1 inci). Primele două se zvonește a fi din oțel inoxidabil (cu o opțiune de aur!), Iar XC se zvonește că vine în unele culori amuzante și funky, fără oțel inoxidabil.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!