Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Aplicații utile dar mai putin cunoscute pentru iPhone - AppleBlog.ro

Aplicații utile dar mai putin cunoscute pentru iPhone

Aplicații utile dar mai putin cunoscute pentru iPhone

Aplicații utile dar mai putin cunoscute pentru iPhone

 

Nu este greu sa gasesti liste excelente cu cele mai bune aplicatii pentru a descarca In iPhone si iPad, insa aplicatia App Store ascunde o multitudine de aplicatii care nu s-au putut bucura de popularitate la adevaratul lor merit.

Am cautat prin App Store pentru a aduce mai multe comori ascunse – aplicatii care nu primesc Intotdeauna atentia meritata, dar ofera o mare utilitate, noi caracteristici interesante sau experiente fantastice pe iPhone sau iPad.

 

Indiferent ca ai un iPhone nou sau doresti doar sa iti improspatezi modelul actual, incearca aceste aplicatii iOS trecute cu vederea de multa lume.

Focos (gratuit)

Functionalitatea portret pe iPhone-uri cu doua obiective, cum ar fi iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus si iPhone X permite sa faci fotografii minunate, dar daca doresti efecte mai personalizabile si capacitatea de a re-focaliza imaginile, ia In considerare Focos, care iti permite sa reglezi efectele si sa ajustezi  filtrele. Puteti chiar sa va ajustati fotografiile existente In modul Portret dupa ce au fost facute. In timp ce Focos nu are noile caracteristici de iluminare personalizabile ale modului portret actualizat al camerei de stocare, este o excelenta completare adusa camerei existente.

Jot – Notes & Todos ($1.99)

Aplicatia Jot care se ocupa de notite se concentreaza pe elementele esentiale: creaza rapid notite si liste de sarcini, prezentate Intr-un stil simplu, cu meniuri de glisare pentru fixare, arhivare sau partajare. Specialitatea aplicatiei Jot este preluarea rapida de note fara alte distrageri.

Chefsfeed (gratuit)

In ce recenzii ai avea Incredere cand vine vorba de restaurante? Un comentator aleator, sau un bucatar profesionist cu o reputatie? Chefsfeed iti ofera cele mai bune locuri de luat masa si mancaruri din oras, datorita bucatarilor profesionisti si celebritatilor. Utilizatorii pot sa verifice recenziile, comentariile despre restaurante (si recomandarile de mancare), sa vizualizeze detaliile restaurantului si sa faca rezervari. Aceste functionalitati transforma aplicatia intr-un partener la Indemana pentru a planifica o seara In oras.

Clarity Money (gratuit)

Clarity Money este o aplicatie gratuita pentru finante personale, care te ajuta sa gestionezi bugetul si sa economisesti bani printr-o varietate de metode. Conectati conturile bancare si cardurile la aplicatie, iar Clarity analizeaza apoi comportamentul dvs. de cheltuieli, identificand oportunitati de a economisi bani, cum ar fi reduceri si cupoane pentru facturile tale. Aplicatia indica, de asemenea, abonamentele pe care nu le utilizezi si te ajuta sa urmaresti cheltuielile. De asemenea, poti seta un obiectiv de economii, iar Clarity Money va lua periodic o suma stabilita din contul tau bancar pentru a depozita intr-un cont de economii.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!