Aplicatia Hărți pentru iPhone va avea un upgrade, va arăta acum acoperire mai detaliată a solului, căi pietonale - AppleBlog.ro

Aplicatia Hărți pentru iPhone va avea un upgrade, va arăta acum acoperire mai detaliată a solului, căi pietonale

Aplicatia Hărți pentru iPhone va avea un upgrade, va arăta acum acoperire mai detaliată a solului, căi pietonale

Aplicatia Hărți pentru iPhone va avea un upgrade, va arăta acum acoperire mai detaliată a solului, căi pietonale

Pe langa faptul ca aplicatia de harti de la iPhone va fi mai bogata vizual, Apple le va proiecta pentru a fi mai receptive la schimbarile la drumurile si constructiile in timp real si ofera utilizatorilor o imagine detaliata a diferitelor lucruri pe drum, incluzand acoperire mai detaliata a solului, spatii verzi, piscine si cai pietonale.

“Lucrăm si încercăm să creăm ceea ce sperăm că va fi cea mai bună aplicație pentru hărți din lume, urmărind pasul următor: aceasta este construirea tuturor datelor noastre de hartă de la inceputuri”, a spus vicepreședintele Apple.

Hărțile de la Apple au reprezentat o preocupare majoră pentru utilizatori de la începutul lansării. În ciuda eforturilor sale de a modifica din când în când hibele, mulți utilizatori au simțit că aplicatia a avut nevoie de îmbunătățire.

În cele din urmă, dezvoltatorii iPhone, Apple, nu se mai va baza pe datele furnizate de terțe părți pentru a furniza baza pentru aplicatia sa, lucru care a fost unul dintre capcanele sale majore de la început, a adăugat raportul Techcrunch.
Ca urmare a viitoarelor modificări, noua aplicatie de Harti va:

  • Fi mai receptiva la schimbările de drumuri și de construcție.
  • Oferă acoperire mai detaliată a solului, spatiului verde, piscine, căi pietonale etc.
  • Fi capabila să vă avertizeze, prin intermediul lui Siri, când este timpul să plecați în funcție de timpul estimat al călătoriei.
  • Include imagini panoramice de înaltă rezoluție, combinate cu vizualizarea prin satelit și alte date, cum ar fi obiecte, semne, benzi de trafic și clădiri.
  • Caracteristici de intrări precise – Hărțile Apple vor fi mai inteligente cu privire la “ultimele 50 de pasi” ale călătoriei, îndreptându-vă spre intrarea în clădire, chiar dacă se află pe un alt drum.
  • Arată zone cu apă, zone sportive (de exemplu terenuri de fotbal și terenuri de tenis) și vegetație.
  • Fiți mai lizibil, mai ușor de recunoscut și mai util, mulțumită echipei cartografilor Apple, care adaugă mai multe detalii culturale, regionale și artistice.
  • Vă oferă mai multe rezultate de căutare relevante.

About The Author

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!