Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r50831spen/appleblog.ro/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 6131
Apeluri telefonice prin Wi-Fi - AppleBlog.ro

Apeluri telefonice prin Wi-Fi

Apeluri telefonice prin Wi-Fi

Apeluri telefonice prin Wi-Fi

Cu apeluri Wi-Fi, puteți efectua sau primi un apel telefonic dacă aveți o conexiune Wi-Fi într-o zonă cu acoperire celulară mică sau chiar deloc. Momentan in Romania acest serviciu este oferit doar de Orange.

Pentru a utiliza apelurile Wi-Fi, aveți nevoie de un iPhone incepand cu modelul 5c pana la cele mai recente modele de iPhone.

Pentru a plasa apeluri prin Wi-Fi, activați apelul Wi-Fi din Setări> Telefon> Apeluri Wi-Fi.
Dacă este disponibil un apel Wi-Fi, în bara de stare veți vedea Wi-Fi după numele dvs. de operator. Apoi, apelurile tale se vor efectua  prin aceasta functie.
Aceasta functie este de asemenea utile si in cazurile de urgenta. Spre exemplu, sa zicem ca aveti o situatie in care este nevoie sa apelati 112, daca sunati prin Wi-Fi ati putea fi localizat mai repede, chiar daca nu aveti localizarea pornita. Aceasta functie momentan este in process de dezvoltare si perfectionare.

Pentru a active aceasta functie pe alte dispositive, spre exemplu pe Apple Watch: pe iPhone, accesați Setări> Telefon și activați Apeluri Wi-Fi, apoi porniți Apeluri pe alte dispozitive.

Atingeți Adăugare apeluri Wi-Fi pentru alte dispozitive.

Pe celelalte dispozitive, conectați-vă la iCloud și FaceTime cu același ID și parolă Apple pe care le utilizați pe iPhone.

Activați apelurile Wi-Fi:

Pe iPad sau iPod touch, accesați Setări> FaceTime> Apeluri din iPhone și atingeți Upgrade la apelurile Wi-Fi.

Pe un Mac, deschideți FaceTime și alegeți FaceTime> Preferințe> Setări și selectați Apeluri din iPhone> Actualizare la apeluri Wi-Fi.

Când apare un cod din șase cifre, introduceți-l pe iPhone și selecteaza Permiteți.

În aplicația Apple Watch, opțiunea Wi-Fi Calling se activează când este activat Apeluri pe alte dispozitive.

Speram ca aceasta functie foarte utila va fi disponibila pe viitor pe toate retelele din Romania, pentru ca toti utilizatorii de iPhone sa beneficieze de acest plus.

 

Sursa: https://www.orange.ro/tehnologii/apel-wifi/

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!