Acțiunile Apple au atins Cele Mai Ridicate cote înainte de lansarea de noi modele de iPhone - AppleBlog.ro

Select Page

Acțiunile Apple au atins Cele Mai Ridicate cote înainte de lansarea de noi modele de iPhone

Acțiunile Apple au atins Cele Mai Ridicate cote înainte de lansarea de noi modele de iPhone

Acțiunile Apple au atins cele mai ridicate cote înainte de lansarea de noi modele de iPhone

Acțiunile Apple au atins niveluri record joi, după ce au declarat că vor găzdui un eveniment in data de 12 septembrie la campusul din Cupertino, unde se așteaptă să prezinte noi modele de iPhone.

La un moment dat, acțiunile sale s-au ridicat la peste 228 USD, pe fondul speculațiilor că Apple intenționează să lanseze trei noi smartphone-uri în acest an, inclusiv unul cu un afișaj mai mare decât modelele anterioare. Analistii se asteapta, de asemenea, Apple sa lanseze un iPhone cu un ecran de la margine la margine similar cu iPhone X, dar folosind o tehnologie LCD mai putin costisitoare.

Invitația la evenimentul Apple a făcut cunoscuta dorinta de a readuce culoarea Gold, alimentând speculațiile pe care compania intenționează să le lanseze un succesor de culoare auriu pentru iPhone X, care a fost disponibil anul trecut, în culorile Silver si Gray.

Documente depuse la US Federal Communications Commission în acest an arată faptul ca Apple a cerut aprobarea pentru o versiune aurie pentru iPhone X.

La câteva ore după anunțul Apple, 9to5Mac, un site web de știri despre tehnologie, a postat fotografii ale a două modele de Gold pentru iPhone, așezate unul peste celălalt, cu un model mai mare ecranat în partea de jos. Ambele modele se aseamănă cu actualul iPhone X.

Site-ul a declarat că modelul nou va fi numit iPhone XS și că Apple a planificat, de asemenea, să lanseze o nouă versiune a Apple Watch cu un ecran mai mare prin reducerea marginilor din jurul acestuia.

9to5Mac a declarat pentru Reuters că fotografiile nu au fost machete și au reprezentat produsele planificate ale Apple, însă au refuzat să spună cum le-au obținut. Apple nu a răspuns cererilor de comentarii cu privire la autenticitatea fotografiilor.

Apple a lansat de mai mulți ani noile sale modele de telefon în a doua săptămână a lunii septembrie și de multe ori actualizează alte linii de produse precum Apple Watch la eveniment. Compania a dat deja iPad-urilor de bază și pentru unele laptop-uri MacBook o actualizare în acest an.

Apple de obicei începe să vândă noi iPhone-uri la câteva săptămâni după lansarea lor, la timp pentru sezonul de sărbători.

Investitorul Warran Buffett, care a vorbit joi cu CNBC, a declarat că iPhone-ul a fost “extrem de scăzut”, chiar și atunci când costă 1.000 de dolari, dat fiind cât de indispensabil a devenit pentru atât de mulți oameni.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscriere la Blog

Înscriere la Blog

Va vom notifica când avem articole ce v-ar putea interesa

Politica de confidentialitate

Multumim!